dimecres, 17 de novembre de 2010

Roda de premsa, dinar amb entitats i Xocolatada amb Gemma LagoAquest diumenge 14 de novembre, les JERC – Maresme i Barcelonès Nord han celebrat el seu acte central de campanya al Barcelonès Nord amb la presència de la cap de llista de les JERC al Parlament de Catalunya, Gemma Lago.

El dia va començar amb una roda de premsa a Badalona on Rubèn Arenas, candidat d'ERC – Barcelonès Nord al Parlament de Catalunya i militant de JERC, va centrar el seu discurs en l'autoafirmació del que són i en la lluita per evitar que el Partit Popular sigui la tercera força política al Parlament tenint en compte l'agressió en matèria d'immigració constant que estan fent a la nostra comarca. Per la seva part, Gemma Lago va ampliar els continguts, i va explicar com les JERC han estat lluitant des del Govern per no criminalitzar el jovent i optar per dotar-los de tots els recursos possibles perquè facin l'emancipació juvenil una realitat, fent una clara referència a la política subvencionista que fan altres partits.

Acte seguit es va celebrar un dinar amb entitats on la candidata va poder intercanviar opinions i va poder explicar parts del programa electoral i aquelles preguntes que van sorgir dels assistents.

I per finalitzar el dia, es va celebrar una Xocolatada a la plaça Maria Grau, a Sant Adrià, on la ciutadania va poder gaudir d'una bona xocolata i va poder parlar de tu a tu amb la Gemma Lago. Una festa molt familiar, que va congregar molt jovent que va poder interessar-se per les propostes programàtiques i que va tenir l'oportunitat de relacionar-se entre ells i amb els candidats.