dimarts, 14 de setembre de 2010

JERC – Sant Adrià vol canvis a la Festa MajorDesprés de la Festa Major, JERC- Sant Adrià ha demanat al Regidor de Joventut, via registre municipal, la convocatòria d'un Espai de Diàleg amb caràcter d'urgència per tal de fer una reflexió profunda a l'entorn de les festes patronals d'enguany.

Creiem que ara és el moment de prendre les mesures per no tornar a repetir les mateixes errades l'any vinent. És per això que hem demanat la compareixença a l'Espai de Diàleg del Regidor de Festes i Esports per demanar que s'afronti una reforma en profunditat de la Festa en favor d'una major participació de la ciutadania, no només en el seu gaudi sinó també en la seva elaboració.

Com a col·lectiu de joves implicats a la nostra ciutat, creiem que és imprescindible que s'utilitzin els mecanismes dels quals disposa la democràcia per tal de poder construir entre tots quelcom millor per les ciutadanes i ciutadans de la nostra ciutat. Creiem també que en aquests moments de dificultats econòmiques, s'ha d'involucrar més que mai a totes les parts vives del municipi i s'ha de comptar amb elles a l'hora de tirar endavant projectes de calat social com pot ser una Festa Major.

Des de JERC sempre hem advocat per utilitzar la Festa Major com a catàleg de presentació de la ciutat, segurament se'ns fa molt dificil competir amb les ciutats del voltant, però per això hem de mostrar què som i què volem. Tot i saber que la propera Festa Major ja hi haurà un altre equip de govern, que potser tindrà la mateixa composició o no, volem ser lleials a l'actual i donar-li la darrera oportunitat perquè ens escolti i entre tots, consensuem una nova forma d'encarar la festa de la nostra ciutat.Rubèn Arenas i Garcia
Portaveu
JERC- Sant Adrià de Besòs